Navigator Ptuj

Smo podjetje katero je bilo ustanovljeno leta 2009, ustanovjeno je bilo z namenom servisiranja izvenkrmnih in vgradnih motorjev. Podjetje je z leti raslo tako na servisnem kot na prodajnem področju.

Razvoj

V letu 2011 smo podpisali generalno pogodbo o prodaji plovil z mednarodno priznanim podjetjem iz Italije CANTIERE NAUTICO MARINELLO, v vseh teh letih smo gradili medsebojno zaupanje, posledično so nam zaupali področje celotnega regije ( Hrvaška, Srbija, BIH, Črna Gora, Makedonija ). V letu 2019 smo pa razširili prodajni program Marinello na sosednji državi Austrijo in Madžarsko. V našem podjetju še zastopamo ostale znamke kot so RIS MARINE, MAESTRAL, NAV. Naše podjetje se predstavlja na mednarodnih navtičnih sejmih v regiji, kjer je mogoče videti naše produkte.

Podjetje

Na sedežu podjetja lahko izbirate navtično opremo priznanih proizvajalcev, katero vam lahko vgradimo mi v sklopu servisnih storitev ali si jo vgradite sami. Največje odlike so individualni pristop do kupca, omogočit kupcu personalizacijo in unikatnost plovila. Posebno pozornost v podjetju pa namenjamo servisnemu delu, ki temelji na dolgoletnih izkušnjah tako doma kot v tujini. Redno se usposabljamo na področju tehnologij motoroznanstva, obiskujemo trening centre za izvenkrmne motorje kjer se soočamo z najnaprednejšo tehnologijo.

Dogodki

Vsako leto redno v začetnku Septembra pripravljamo že tradicionalni » TEDEN NAVTIKE NA PTUJSKEM JEZERU », kjer je mogoče preizkusit različna plovila v vodi. V podjetju se čutimo odgovorni do svojih strank zato jim skušamo omogočit preizkus plovila na vodi pred nakupom in to je bilo tudi naše glavno vodilo ob ustanovitvi podjetja NE PORODAJAMO V SALONIH AMPAK NA VODI in ta slogan je rdeča nit še dandanes in nadejamo se da bo tudi v prihodnosti.